Reise

Peer Gynt Spelet

Bli med til Gudbrandsdalen og Gålå for å oppleve det kjente og kjære Peer Gynt Spelet! 
 

I spissen står to av våre fremste skuespillere, far og sønn Nils Ole og Jacob Oftebro. De deler hovedrollen som Peer Gynt seg i mellom, den gamle og den unge Peer. Dette er også siste mulighet til å oppleve nettopp disse to i spelet på Gålå. 
I tillegg feires det i 2018 at selve verket fyller 150 år - en anledning i seg selv! 

Gå ikke glipp av denne dramatiseringen av et av Ibsens aller mest kjente verker og en av Norges største kulturskatter. En opplevelse av de sjeldne. 


DAG 1   Avreise til Dalseter Hotell
Avreise fra Bergen busstasjon perrong P, kl. 09:00. Videre fra Åsane terminal kl. 09:15. Fortsetter til Voss, og videre til Aurland og Sognaporten det vi spiser dagens lunsj. Videre til Lærdal over Filefjell - Beitostølen - Jotunheimvegen til Dalseter hotell. Hotellet har vakker beliggenhet i Espedalen. Felles middag kl. 19:00.

DAG 2   Utflukt og Peer Gynt Spelet
Etter frokost blir det uflukt med bussen i Peer Gynt rike. Vi er tilbake til hotellet i god tid før lunsj kl. 13:30. Kaffe og kringle kl. blir servert kl. 17:00, før det blir avreise til Gålå og den store begivenheten!

Det unike ved Peer Gynt er at det åpner for sansene våre til en verden der fantasi og virkelighet sammen gir oss et bilde av oss mennesker. Vi vet at Ibsen ofte brukte levende modeller og historier fra virkeligheten når han skrev sine stykker. Kanskje dette er en av grunnene til at han fortsatt spilles så ofte og er aktuell for oss i dag? Han bygde sine verker på på virkeligheten slik han så og opplevde den. Ibsen brukte autentiske Peer, og han brukte eventyr fra Gudbrandsdalen. Det er nettopp her Peer Gynt hører hjemme. Ta plass og nyt unik teaterkunst i særdeles passende omgivelser! 

Når vi kommer tilbake etter spelet, får vi servert nattmat på hotellet kl. 23:45.

DAG 3   Hjemreise
Etter en god fjellfrokost setter vi kursen vestover. Denne gang kjører vi nordover Gudbrandsdalen til Otta - Vågåmo - Lom over Sognefjell til Sogndal. Videre Leikanger hvor vi stopper ved Leikanger fjordhotell og spiser dagens middag. Fortsetter videre til Hella og ferge til Vangsnes. Videre til Vik og over Vika fjell til Voss og Bergen. 

 

Reisefakta

3 dager / 2 netter

7. - 9. august 2018

Pris per person 4.700,-


Inkludert i prisen per person
-
Reisen i moderne turbuss
- Reiseleder 
- 2 frokoster, 2 middager, 2 lunsjer
- 1 nattmat
- Billett til Peer Gynt Spelet på Gålå

Ev. tillegg i pris per person
Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
- Enkeltromstillegg kr. 600,- 

Gebyr for postforsendelse kr. 50,-

 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å kunne kjøre turen. 

Hotell

Dalseter Høyfjellshotell

Øverst i Espedalen, på 930 moh. med flott panoramautsikt over Jotunheimen, ligger Dalseter Høyfjellshotell. Hotellet er familieeid og familiedrevet, og det er nå 3de generasjon som ønsker velkommen ti...