Reise

Påsketreff Skei Hotell

Vi tar påskefeiringen i Jølster i vakre Sogn og Fjordane. Skei Hotell, eller Thon Hotel Jølster, som det nå heter, ligger i naturskjønne omgivelser ved nordsiden av Jølstravatnet, midt mellom Bergen og Ålesund. Herfra er det kort vei til noen av de mest spektakulære og kjente turistattraksjonene i landsdelen.
Helt siden Tollef Gabrielson Skrede grunnla hotellet i 1889 har personlig atmosfære, komfort, kvalitet og trivsel vært varemerke ved hotellet. Thon Hotel Jølster er i dag et av de ledende turist- og kurs-/konferansehotellene i Sogn og Fjordane fylke. Det familiedrevne hotellet kan skilte med god mat i komfortable omgivelser, utflukter samt musikk og dans.

 

DAG 1      Bergen - Jølster
Avreise fra Bergen busstasjon kl. 10:30. Vi kjører videre til Åsane terminal for påstigende kl. 10:45. Turen fortsetter på E39 til Oppedal for å ta fergen til Lavik. Videre går ferden til Vadheim, Førde og så Jølster. Vi ankommer reisens mål, Thon Hotel Jølster (tidligere Skei Hotell), der vi skal bo i tre netter. Ved ankomst får vi servert kaffe og rundstykker, og om kvelden samles vi til vår felles middag. Det blir musikk fra hotellets musikere, og dans for den som ønsker.

DAG 2      Utflukt
Etter en god frokost tar vi en utflukt med bussen. Vi er tilbake i god tid før lunsj. På ettermiddagen samles vi i salongen til påskequiz og kaffe. Felles middag om kvelden, med påfølgende musikk og hygge i salongen.

DAG 3      Tur til Loen
Vi nyter atter en god frokost, før vi setter oss i bussen og tar turen til Loen. Her kan de som ønsker reise med den nye gondolbanen Loen Skylift. Den går omtrent fra sjønivå ved fjorden til fjellet Hoven 1011 moh. og er en såkalt pendelbane der de to gondolene går vekselvis opp og ned. Den ble åpnet 20. mai 2017 av Dronning Sonja. Herfra har man panoramautsikt til Skåla og Lovatnet i øst, Jostedalsbreen og Olden i sør, og ut Nordfjorden som bukter seg videre mot Stryn. Loen Skylift billett er ikke inkludert i turprisen (ca. kr. 450,-). Denne dagen besøker vi også Bakar Jon på Byrkjelo, som har et stort utvalg av gardsmat produsert i bygdene i Nordfjord. Vi returnerer til Skei i god tid før vi samles til felles middag om kvelden, og vi koser oss utover påskeaftenen.

DAG 4      Jølster - Bergen
Vi tar en langsom og god frokost før det er på tide å si farvel for denne gang. Etter hyggelige dager i Nordfjord setter vi så kursen mot Bergen igjen. Vi stopper for å spise middag underveis.

 

REISEFAKTA 

4 dager / 3 netter

Torsdag 29. mars - søndag 1. april 2018

Grunnprisen inkluderer per person: 
   - Reisen i moderne turbuss
  -  3 netter i dobbeltrom på hotell
   - 3 frokost, 4 middag, 3 lunsj
   - Reiseleder fra Tide.

Eventuelle tillegg per person:  
   - Enkeltrom kr. 900,-
   - Drikke til maten
   - Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-

   - Gebyr på postforsendelse kr. 50,- per bestilling.

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

Logo Reisegarantifondet