Reise

Ole Ivars Dansehelg på Kviknes Hotell

Om du setter pris på god musikk og dans, kan vi invitere til en unik og hyggelig helg på det historiske Kviknes Hotell i vakre Balestrand. Dit kommer selveste Ole Ivars for å spille til konsert og dans! P R O G R A M
 

DAG 1    Avreise fra Straume (med påstigning Bergen/Åsane/Knarvik) - til Balestrand og Kviknes Hotell
Avreise fra Straume termial kl. 10:30. Fra Bergen busstasjon perr. P - kl. 11. Videre fra Åsane terminal kl. 11:15, og fra Knarvik skysstasjon kl. 11:30. Turen går gjennom Masfjorden til Oppedal og ferge til Lavik. Videre til Vadheim - Høyanger og Balestrand der vi sjekker inn på det meget gode Kviknes hotell. En stor og fin middagsbuffet, med dessertbord, venter oss kl. 18:30. Kl. 21:00 spiller det populære og svært ettertraktede norske dansebandet Ole Ivars opp til dans i Kviknes-salen. Maken til karriere er det få andre danseband i Norge som kan vise til, om enn noen i det hele tatt. Og aldri før har de vært mer ettertraktet enn i dag! Deres slagere er mange og kjente - festen kan begynne! 

DAG 2    Hjemreise, med stopp i henhold til påstigning
Etter en god frokost har man tid til å se seg litt rundt i vakre Balestrand. Nevnes kan den engelske kirken, havnen og de flotte gamle villaene. Det blir avreise fra hotellet kl. 12:00. Vi regner med å være fremme i Bergen ca. kl. 16:00. 

 

REISEFAKTA

2 dager / 1 natt

10. - 11. februar 2018

Pris per pers. kr 2.300,- 
 

Inkludert i grunnpris per person
* Reisen i moderne turbuss, inkl. bom- og fergeutgifter mm.
* Overnatting på Kviknes Hotell i delt dobbeltrom
* 1 frokost, 1 middagsbuffet
* Inngang til konsert og dans med Ole Ivars Danseband
* Reiseleder

Ev. tillegg per person
* Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
* Enkeltromstillegg kr. 300,-
* Drikke til maten -

Gebyr for postforsendelse kr. 50,- per bestilling.