Reise

Nyttårscruise til København med Fjord Line

Reisen 2018/2019 - snart ute for salg! 
 

Bli med på Fjord Lines Nyttårscruise til København. Skipet blir pyntet til fest, artistene og pianistene varter opp med forrykende show og stemningsfulle toner - og kokkene tryller fram en lekker og smakfull nyttårsupé.

Velkommen til et annerledes cruise!


P R O G R A M

DAG 1      FRA BERGEN/ STAVANGER
29. desember
Fremmøte på Hurtigruteterminalen i Bergen senest kl. 12:00. Møt reiseleder som sjekker inn alle hos Fjord Line og legger fra kai kl. 13:30. Nyt turen langs kysten. Vi samles til felles middag i Commander Buffet, drikke er inkludert. Vi er innom Stavanger med avgang kl. 19:30. Utover kvelden er det bare å hygge seg og nyte oppholdet om bord der det er forskjellig program.

DAG 2      KØBENHAVN
30. desember 
Vi koser oss på innseilingen til København, og nyttårshelgen får et spenstig innslag av storbyfølelse. Vi ankommer byen kl. 14:00. Denne kvelden har vi buss som kjører oss til en av byens restauranter og vi spiser og hygger oss utover kvelden. Buss tilbake til skipet.

DAG 3      KØBENHAVN - Nyttårsaften
31. desember 
I dag skal vi ut på by-sightseeing med lokal guide og buss i København – men det blir også litt tid på egen hånd. Vi anbefaler et besøk i Tivoli der de har siste dag med årets flotte Julemarked. Avgang fra København er kl. 17:00, og vi seiler det nye året i møte over Skagerak.
Om kvelden samles vi til nyttårssupé i restaurant Commander Buffet. Forsyn deg fra en overdådig nyttårsbuffet, søte fristelser fra dessertbuffeten og en deilig ostebuffet - drikke inkludert. Etter middag blir det kaffe avec i Fjord Lounge eller Piano Lounge, og det serveres 1 glass med musserende overraskelse når vi går inn i det nye året.
 
DAG 4      TIL STAVANGER/ BERGEN
01. januar
Det blir nok en rolig dag mens vi seiler mot Norge og kommer til Stavanger kl. 15:00 og til Bergen kl. 21:00.


FORELØPIG REISEINFORMASJON 
4 dager/3 netter

29. des. 2018 - 01. jan. 2019

Følg med på vår nettside for mer informasjon og priser. 


Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

Logo Reisegarantifondet