Reise

Kielcruise med Julemarked

Kom i julestemning med julemarked i Kiel, og julebord på Color Fantasy!
 

Color Lines flotte båter er fullverdige cruiseskip som byr på ekte cruiseopplevelser. På et 2-døgns cruise får du alt på ett sted; restauranter for enhver smak, romslige og lekre lugarer samt mange ulike aktiviteter. Spa og trening med panoramautsikt, badeland, casino, taxfree-butikker, livemusikk i rolige omgivelser og ikke minst flotte, internasjonale musikalshow som ikke koster deg noe ekstra. Fra begynnelsen av november er skipene pyntet til jul, og ombord får du julebord, gode opplevelser og julehandel til taxfreepriser.

Vi går i land noen timer i Kiel - og har du ikke funnet den gode julestemningen enda finner du den garantert her i byens tradisjonelle, koselige julemarked
.
 

Dag 1
Avreise fra Bergen busstasjon, perrong P - kl. 09:00. Videre fra Åsane terminal kl. 09.15. Vi fortsetter til Voss og over fjellet til Thon Hotel Oslofjord i Sandvika utenfor Oslo. Her blir det middag i samlet lag og overnatting.
Det blir flere stopp underveis.

Dag 2
Etter en god frokost kan de som ønsker ta en liten tur på julehandel på Sandvika Storsenter, et av Norges største kjøpesenter med 200 butikker og med beliggenhet vegg-i-vegg med vårt hotell. Vi kjører så til kaien og går om bord i det flotte skipet, Color Fantasy, som har avgang kl. 14.00. Kl. 17.30 samles vi til julebord i spisesalen. Her er en valgfri drikke inkludert i prisen. Om kvelden er det forskjellig av show og underholdning om bord man kan hygge seg med.

Dag 3
Etter en god frokost om bord går vi i land i Kiel og besøker byens julemarked. Kiel er en sjarmerende havneby med en livlig gågate og mange shoppingmuligheter. Havnen og terminalen ligger midt i sentrum, med kun 5 minutters gange fra jernbanestasjonen, butikkene, kjøpesentrene og julemarkedet. Båten har avgang kl. 14.00. Vi samles til nytt julebord inkl. en valgfri drikke kl. 17.30. Show og underholdning om kvelden.

Dag 4
Vi nyter en god frokost under innseilingen til Oslo, og deretter setter vi kursen mot Bergen.

 

REISEFAKTA

4 dager / 3 netter

26. - 29. november 2018

Pris per person:  Kr. 5 600,-

Inkl. i grunnprisen:
* Reise i moderne turbuss
* 1 overnatting i dobbeltrom på hotell
* 2 overnatting i dobbel innvendig lugar
* 3 frokoster, 3 middag (hvorav 2 julebord om bord, inkl. 1 valgfri drikke)
* Reiseleder

Tillegg
* Utvendig lugar kr. 450,- per pers.
* Singelrom/ singellugar innvendig kr. 1 100,-
* Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-

Gebyr for postforsendelse kr. 50 (per bestilling). 

Turen krever legitimasjon

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll.

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.


 

Pris fra:
5 600,-
Dager:4
* Reise i moderne turbuss

* 1 overnatting på Thon Hotel Oslofjord

* Båt Color Line Oslo - Kiel tur/retur

* Innvendig dobbel lugar

* 3 frokoster og 1 middag, 2 julebord på båten (julebord inkl.en valgfri drikke)

* Reiseleder
Transporttype:Buss/båt
Bestill reise

Avganger

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
26/11Buss/båtKielcruise med JulemarkedMer enn 85 600,-Bestill

Hotell

Thon Hotel Oslofjord

Thon Hotel Oslofjord ligger sentralt i Sandvika, kun 10 minutter fra Oslo sentrum. Hotellet har store og komfortable rom, og er et av landets største konferansehotell. Det er kort vei til kollektivtra...