Reise

Julefeiring på Bardøla Høyfjellshotell - Geilo

Vi skal til Geilos nasjonalparker og det klassiske høyfjellshotellet Bardøla, et av Norges mest besøkte hotell. 
Begrepet «Bardøla – mer enn et hotell» inneholder den gode arven fra tidligere tider. Her finner du blant annet Sofias Cafe & Bar og Hallingtunet. Hotellet har svømmebasseng, trimrom og badstue.

Bardøla har en tradisjonsrik julefeiring og vi inviterer deg til å være med på dette flotte juleprogrammet sammen med andre hyggelige gjester og vår reiseleder. Bli med på en eventyrlig julefeiring i vinterland! 

Dag 1: Bergen - Geilo
Dag 2: Geilo
Dag 3: Geilo
Dag 4: Geilo - Bergen 
 

Dag 1, sørdag 23/12: Bergen – Geilo
Fremmøte på Jernbanestasjonen i Bergen kl. 11:15 for å møte reiseleder og få tildelt plasser på toget. Avgang kl. 11:59. Vi ankommer Geilo kl. 15:13 og får transport til Bardøla Høyfjellshotell der vi skal bo i tre netter og feire julen i godt selskap. Vi får tildelt våre store, fine rom, alle med balkong. Vi samles i Julestugu til deilig lunsj med julepålegg og rundstykker.
Senere blir det servert førjulsdrink i salongen og vi får nyte av en flott velkomstbuffet i restauranten. Levende musikk i salongen. 

Dag 2, mandag 24/12: Geilo 
Julaften og vi starter dagen med frokost. Midt på dagen er det kos og hygge i Julestugu, og vi får risengrynsgrøt til lunsj. 
Om ettermiddagen blir det avreise til gudstjeneste i Geilo Kulturkyrkje. Buss fra Bardøla. Ettermiddagen fortsetter med aperitiff i salongen, hvor vi får høre juleevangeliet og stemningsfulle julesanger, før vi i pent antrekk inntar Bardølas store julebord. Vi samles i julestugu hvor den som ønsker kan synge julesanger og gå rundt juletreet. Julens store dessertbord står dekket i salongen.

Dag 3, tirsdag 25/12: Geilo  
Bardøla’s julefrokost står dekket til kl. 10:30. Dagen nytes på hotellet med god lunsj midt på dagen, og om ettermiddagen er det mulig å være med på kanefart i Geilo sentrum (ikke inkludert). Det blir servert middag i restauranten, og det er levende musikk i salongen. I tillegg kommer geilingen Bjørn Furuseth for å holde et bildeforedrag med motiver fra nasjonalparkene vi har rundt oss.

Dag 4, onsdag 26/12: Geilo - Bergen
Vi nyter frokosten og det er tid for å ta farvel etter en flott julefeiring på Bardøla. Vi kjører til jernbanestasjonen på Geilo der vårt tog har avgang kl. 11:56 og vi ankommer Bergen kl. 14:57

 

REISEFAKTA

Varighet:   4 dager/ 3 netter

Avreisedato:  23. desember 2018

Pris pr. person: kr. 6.800,-

Inkludert i grunnprisen:
• Reisen med tog Bergen – Geilo tur/retur
• 3 netter i dobbeltrom
• 3 middag, 3 frokost, 3 lunsjer
• Bardølas juleprogram for voksne 
• Reiseleder
 
Evt. tillegg pr. person:
Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
Enkeltrom: kr. 900,-

Gebyr for postforsendelse kr. 50 (per bestilling). 
 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

Logo Reisegarantifondet

Pris fra:
6 800,-
Dager:4
• Reisen med tog Bergen – Geilo tur/retur

• 3 netter i dobbeltrom

• 3 middag, 3 frokost, 3 lunsjer

• Juleprogrammet på Bardøla

• Reiseleder
Transporttype:Tog
Bestill reise

Avganger

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
23/12Jerbanestasjonen i BergenJul på Bardøla HøyfjellshotellMer enn 86 800,-Bestill