Reise

Høsttreff på Beitostølen

Når bladene faller fra trærne og legger seg som et lunt rød-gult teppe rundt oss, tar vi en avslappet tur til fjells for å nyte det vakre fjellandskapet. På Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen bor vi godt på komfortable rom og spiser deilig mat. Hver kveld spilles det opp til dans i salongen for den danseglade, og på dagtid får du opplevelser. Vi skal besøke Fagernes folkemuseum, og vi legger opp til enkle vandreturer i det flotte nærområdet.  

Husk badetøy! Hotellet har en en flott velværeavdeling som har et stort svømmebasseng, badstu, solarium og trimrom som gjestene fritt kan benytte. I tillegg tilbys det også spa-behandlinger. 

Dag 1
Det blir avreise fra Bergen busstasjon, perrong P, kl. 09:00. Videre fra Åsane terminal kl. 09:15. Vi fortsetter ferden til Voss og Aurland, hvor vi stopper for en enkel lunsj på Sognaporten. Turen går så videre over Filefjell, før vi er fremme på Beitostølen og hotellet vårt Radisson Blu Resort Mountain Beitostølen. 
Vi sjekker inn, og samles til felles middag kl. 19:00. Om kvelden hygger vi oss med dans i salongen. 

Dag 2
Etter en god natts søvn og deilig frokost blir det tur til Fagernes der vi skal besøke Fagernes folkemuseum. Denne dagen blir det individuell lunsj i Fagernes. Vi reiser tilbake til Beitostølen i god tid før middagen kl. 19:00. Videre koser vi oss i salongen med musikk og dans. 

Dag 3 
Vi spiser en god frokost, før man kan bli med på enkle trimturer i den flotte naturen rundt oss. Ønsker du nistepakke med på turen, kan dette avtales med hotellet (kr. 75). Hotellet har også et romslig og fint svømmebasseng for den som ønsker å bade. I tillegg finnes her badstu. Kanskje du har lyst å unne deg en spa-behandling? Resepsjonen tar imot bestillinger. 
Vi samles til felles middag igjen kl. 19:00, og deretter blir det hygge og dans i salongen. 

Dag 4
Vi nyter frokosten før vi sjekker ut og setter kursen mot Bergen. Vi kjører Valdresflya til Lom og videre over Sognefjell til Sogndal. Videre fortsetter vi til Leikanger Fjordhotell der vi spiser dagens middag. Etterpå kjører vi til Hella og tar fergen til Vangsnes. Vi fortsetter så til Vik, og over Vika-fjell til Voss før vi ankommer Bergen. Vi tar, som alltid, flere stopp underveis. Reisefakta

4 dager / 3 netter

10. - 13. september 2018

Pris per person kr. 5 500,-

Inkludert i prisen per pers.: 
* Reisen i moderne turbuss
* Overnatting på hotell i dobbeltrom
* Inngang Fagernes folkemuseum
* 3 frokost, 1 lunsj, 4 middag
* Reiseleder

Eventuelle tillegg per pers.: 
Enkeltromstillegg kr. 600,- 
* Drikke til maten
* Avbestillingsbeskyttelse kr. 500

Gebyr for postforsendelse kr. 50 (per bestilling).
 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

 

 

Hotell

Radisson Blu Mountain Resort, Beitostølen

Her får Beitostølens besøkende panoramautsikt over de omkringliggende bakkene. I tillegg til føsteklasses ski, har feriesenteret en rekke andre utendørs aktiviteter som hundekjøring, rafing, ridning o...