Reise

Firmatur til Wien

Firmatur til Wien

I Wien finner du musikk, kultur og et avslappet uteliv. Også rundt 700 hektar vingårder befinner seg innenfor bygrensene, noe ingen andre byer i verden har.

Noe av det mest wien’ske du kan gjøre å besøke en av de mange vinstuene, eller heuriger, som de heter her. Hver av disse selger vin fra sin egen vinproduksjon, og du kan også spise deg mett på kjøkkenets egne retter som står utsøkt til vinen.. I tillegg kan man selvsagt få verdens beste wienerschnitzel.

Båttur på Donau En båttur på Donau rundt i Wien, er en behagelig og annerledes måte å se byen på.  Her kan man gjerne kombinere med en lunsj eller middag om bord. Hest og kjerre-tur er populært i Wien, og kan fint kombineres med sightseieng. Eller hva med å bestille hest og kjerre-transport til middagen?
 

Din personlige samarbeidspartner

I Tide har vi mange års erfaring med å arrangere reiser for unge og studenter. Vi er konkurransedyktige på pris og tilbyr trygghet i alle ledd.  Vi hjelper deg gjerne. Ring oss på tlf. 05505 eller send e-post for et uforpliktende tilbud.

La oss ta hånd om det praktiske så dere kan nyte turen.