Reise

Reykjarvik - team building på Island

Reykjarvik - team building på Island

På firmatur til Reykjavik kan man få det beste av alt; Restauranter, utesteder, shopping, kunst,kultur, spa og velvære og natteliv. Uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere kan ønske dere.

Reykjavik er omringet av fjell og hav og har den perfekte base for aktiv firmatur. Bare noen minutter unna den pulserende hovedstaden finnes uberørt og enestående natur som gir mange muligheter til aktiviteter og opplevelser. Dere kan være med på dagsutflukt til Gullfoss og Geysir, bade i Den Blå Lagune, dra på hvalsafari, ri Islandshest, kjøre snøscooter eller firehjuls motorsykkel

Super-Jeep dagstur med fart og spenning er en fantastisk teambuilding aktivitet og er både spennende og actionfylt! Disse firehjulsdrevne jeepene er spesialutstyrte for å kunne kjøre på ujevnt og vanskelig terreng, slik at dere vil komme tett inn på noen av Islands mest kjente og spennende naturfenomener. Turen går til den klassiske Gyldne sirkel med noen av landets største naturopplevelse. Denne dagsturen kan kombineres med snøscooterkjøring på isbreen Langjökull.
 

Din personlige samarbeidspartner

I Tide har vi mange års erfaring med å arrangere reiser for unge og studenter. Vi er konkurransedyktige på pris og tilbyr trygghet i alle ledd.  Vi hjelper deg gjerne. Ring oss på tlf. 05505 eller send e-post for et uforpliktende tilbud.

La oss ta hånd om det praktiske så dere kan nyte turen.