Reise

Bordeaux - vinslott og delikatesser

Bordeaux - vinslott og delikatesser

Firmatur til Bordeaux,som er en sjarmerende liten storby med et livlig kulturliv. Du kan spasere i smale kronglete gater i gamlebyen med utallige gode restauranter og kafeer som venter på å tilfredsstille din gane med en fransk treretters og en god flaske Bordeaux vin.

Hva med å overaske dine kolleger med vinsmaking med en oenologist? Ettersom Bordeaux regionen hovedsakelig er kjent på grunn av de eksepsjonelle vinene de produserer vil vinsmaking med være en flott start på turen.

På gruppetur anbefaler vi vinslottet Château Giscours, et vinslott som ligger i Labarde rett utenfor den berømte vinlandsbyen Margaux. Takket være dedikert jobbing over mange år i vinmarkene og vesentlig bedre og moderne utstyr i kjelleren er vinslottet offisielt klassifisert som en Grand Cru slott. Vi får her en flott omvisning og får naturligvis få prøvesmake slottets viner.
 

Din personlige samarbeidspartner

I Tide har vi mange års erfaring med å arrangere reiser for unge og studenter. Vi er konkurransedyktige på pris og tilbyr trygghet i alle ledd.  Vi hjelper deg gjerne. Ring oss på tlf. 05505 eller send e-post for et uforpliktende tilbud.

La oss ta hånd om det praktiske så dere kan nyte turen.