Reise

Besseggen

Besseggen med kolleger


Besseggen er blant Norges mest populære fjellturer med vel 30 000 besøkende hvert år. Et spennende alternativ til årets blåtur eller kick-off for de ansatte.

En komfortabel bussreise unna ligger Besseggen og Hindsæter Fjellhotell. Bussturen kan nyttes til presentasjoner og faglig innhold. Turdagen tar man båt fra Gjendesheim til Memurubu, for så å vandre tilbake over Besseggen. Underveis nytes synet av det mørkeblå Bessvatn og det smaragdgrønne Gjende. Turens høyeste punkt er 1743 moh. Fra toppen har man en fantastisk utsikt innover Gjende og Gjendesalpene.

Innkvartering blir på Hindsæter Fjellhotell, et koselig tømmerhotell fra 1898. I tillegg til panoramautsikt over Jotunheimen byr hotellet på spennende kulturhistoriske menyer, basert på gode norske og dels lokale råvarer som gjennom generasjoner har vært servert på Hindsæter.

Din personlige samarbeidspartner

I Tide har vi mange års erfaring med å arrangere reiser for unge og studenter. Vi er konkurransedyktige på pris og tilbyr trygghet i alle ledd.  Vi hjelper deg gjerne. Ring oss på tlf. 05505 eller send e-post for et uforpliktende tilbud.

La oss ta hånd om det praktiske så dere kan nyte turen.