Reise

Firmatur til Berlin

Berlinmuren, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Potzdamer Platz; dette er noen av de kjente historiske stedene vi ønsker å se og høre om i Berlin. Det er lett å like Berlin, en levende by der du kan utforske historien og samtidig få med deg noe av det hippeste og trendy som skjer i Europa.

Av mer fritidsorinterte innslag kan Tropical Island anbefales. Dette tropiske badeland har bl.a regnskog og en åtte måls stor lagune (åpent året rundt, døgnet rundt). Shopping og Hard Rock cafè er også alltid populært. En klassetur med oss byr på faglig innehold, flotte opplevelser, avslapping og ikke minst minner for livet.

Ledersamling i Berlin

 

Denne vakre hovedstaden, også kalt Europas grønne hovedstad, er midtpunktet for Tysklands historie og kultur. Byens energiske atmosfære og dype sår gir sterke inntrykk på alle sine gjester, så en firmatur til Berlin vil garantert bli husket i lang tid!

Etter Berlinmurens fall i 1990 har byen forvandlet seg til en oase av kulturelle tilbud, trendy caféer, moderne arkitektur, shoppingmuligheter og natteliv. At Berlin nå tilhører eliten av verdens storbyer hersker det liten tvil om, og sjansen for at du vil vende tilbake etter deres firmatur er stor

Hva med å prøve en guidet tur på Segway for å finne Berlins både berømte og mer skjulte skatter eller Trabi Safari?
Trabi Safari Vår favorittaktivitet for å bli kjent med byen og dens historie er å kjøre rundt i trabantbilene de brukte i Øst, som de den gang måtte vente 15 år på å få levert. Bilene ble laget i plast og med minimalt av hestekrefter. En brukt bil kostet mer enn en ny bil, fordi de var det ikke leveringstid på. Dette er en annerledes og morsom måte å oppleve byen på, der man får gode fortellinger av en guide over bilradioen.
Ved siden av shopping, uteliv og et rikt kulturliv, bor og spiser du godt i Berlin for akseptable priser. I løpet av oppholdet bør minst ett måltid med kjøtt, sauerkraut og øl prøves!

Berlin er også et høyaktuelt reisemål for bl.a arkitekt-, design-,og historiestudenter.

Din personlige samarbeidspartner

I Tide har vi mange års erfaring med å arrangere reiser for unge og studenter. Vi er konkurransedyktige på pris og tilbyr trygghet i alle ledd.  Vi hjelper deg gjerne. Ring oss på tlf. 05505 eller send e-post for et uforpliktende tilbud.

La oss ta hånd om det praktiske så dere kan nyte turen.