Reise

Barcelona

Kick-off i Barcelona


Barcelona – Katalonias hovedstad – forener flere tusen års historie med moderne nåtid. Her får man tilbys siste skrik innen arkitektur, mote og design! Og klimaet i seg selv kan friste.


Byens beliggenhet, med en til sammen 5 km lang strandlinje, gjør Barcelona til en svært spesiell storby. Her kan man shoppe og besøke museum på dagtid – og når byen tar «siesta» på ettermiddagen så kan man nyte en spasertur langs en av strendene om været tillater det.

Den absolutt mest kjente gaten er den travle La Rambla, men Passeig de Gracia er også verdt et besøk. Her finner man noen av modernismens mest verdsatte bygninger, signert blant annet av arkitekten Antoni Gaudi, byen store sønn som ellers kanskje er mest kjent for den uferdige men storslagne kirken, La Sagrada Familia.

Din personlige samarbeidspartner

I Tide har vi mange års erfaring med å arrangere reiser for unge og studenter. Vi er konkurransedyktige på pris og tilbyr trygghet i alle ledd.  Vi hjelper deg gjerne. Ring oss på tlf. 05505 eller send e-post for et uforpliktende tilbud.

La oss ta hånd om det praktiske så dere kan nyte turen.