Reise

Ferieopphold i Nerja - Andalucia

Vil du ha en pause i vinter, fra snø, holke og is her hjemme, er Nerja på Solkysten et godt alternativ. Vi tilbyr to ukers ferieopphold, der du kan nyte Nerja til det fulle – samt delta på utflukter og vandreturer.

Nerja omtales gjerne som sjarmerende, vakker og rolig. Byen ligger på solkysten, ca. 50 km øst for Malaga, og her er kontrastene passe store. Fra strandlinjen med sin nydelige promenade ved Middelhavet og Balcon de Europa – til mektige fjelltopper som ruver i bakgrunnen. På torget sitter «gamlekara» og diskuterer som alltid, og en gang i blant kimer klokkene i barokkirken fra 1600-tallet til messe. I byen går forretnings- og dagliglivet sin vante gang. Det er nettopp denne blandingen som gjør Nerja til det den er. Hotellet vi skal bo på er Hotel Nerja Club & Spa. Turen er laget i samarbeid med Bergen Kulturforum.

Temperaturen i området kan variere fra 10 til over 20 grader på denne tiden. Når det er sol, blir det varmt i solen. Det gjør at man kan oppleve en god, norsk sommer - og solen står høyt på himmelen. Det er lyst og herlig! Sjekk langtidsvarselet for området på www.yr.no før avreise. Da får du en god pekepinn på hva man bør ha mest med seg av t-skjorter eller ulltrøyer.


P R O G R A M

DAG 1            BERGEN – MALAGA – NERJA
Fremmøte på Bergen lufthavn Flesland kl. 11:30. Reiseleder venter ved Norwegians innsjekkingsautomater. Flyavgang kl. 13:15. Ankomst Malaga kl. 17:15. (Det er også mulig å fly fra Oslo) Vi drar med egen buss til Nerja og vårt hotell for oppholdet, Hotel Nerja Club & Spa.

DAG 2 – 14    OPPLEVELSER OG AVSLAPNING I NERJA
Det er lett å la tiden passere i vakre Nerja. Om man vil bli bedre kjent med nærområdet, shoppe, utforske, ta dagsutflukter eller bare slappe av i skjønne omgivelser. Gjør akkurat det du har lyst til, nyt «det gode liv»! Det vil bli tilbudt vandreturer første uken der man kan være med etter som man føler på formen, og andre uken blir det arrangert utflukter. Reiseleder arrangerer  handlerunder og sosiale samlinger.

Utfluktene vil variere fra lokal rundtur i Malaga med Picasso museet, Thyssen museet og bilmuseet, og Torremolinos, besøk til Ronda med sin flotte beliggenhet, en tur gjennom variert andalusisk landskap til Granada - byen som lovsynges over hele verden. Granada regnes som en av Spanias største severdigheter, beliggende ved foten av Sierra Nevadas snøkledde fjelltopper Her finner vi mye av den mauriske arkitekturen, og høydepunktet er borg- og palassbyen Alhambra.  Det er inkludert fire utflukter og flere kan arrangeres.

DAG 15          NERJA – MALAGA – BERGEN
Man får hele dagen til egen disposisjon i Nerja, før det bærer av sted mot Malagas flyplass om ettermiddagen for vår avgang med Norwegian kl. 18:00 tilbake til Bergen med ankomst kl. 22:00.
 

REISEFAKTA
Varighet

15 dager/ 14 netter

Dato 
Lørdag 20. januar – lørdag 3. februar 2018

Pris pr. person
kr: 13.750,-

(Bergen Kulturforums medlemmer, se eget program/pris)

Inkludert i grunnprisen
• Flyreise Bergen – Spania, t/r
• Busstransport flyplass-hotell t/r
• 14 netter i dobbeltrom på hotell i Nerja
• 14 frokoster og 14 middager
• 4 utflukter
• Reiseleder fra Tide

Eventuelle tillegg per person
• Avbestillingsbeskyttelse kr. 500
• Enkeltromstillegg kr. 2 250,-

• Gebyr for postforsendelse kr. 50,- per bestilling.

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

Logo Reisegarantifondet