Reise

Bornholm - Nordens Mallorca

Årets tur er forbi - men følg med på vår nettside.
Reiser for 2019 er like rundt hjørnet.


Bli med oss til solskinnsøya Bornholm!

Denne danske skjønnheten av en øy er en liten firkant i den blå Østersjøen, og ikke mer enn 30 x 40 km stor. Men dette er virkelig stedet hvor eventyr, kultur, sjarm og dansk gjestfrihet møtes i skjønn forening

På Bornholm tar vi oppholdet på Griffen Spa Hotel, som nylig har gjennomgått en total-renovering og fremstår i flott ny drakt. 


Program 

Dag 1: Bergen - Hirtshals
Dag 2: Hirtshals - Bornholm
Dag 3: Bornholm
Dag 4: Bornholm
Dag 5: Bornholm - Oslo
Dag 6: Oslo - Bergen

Dag 1
Avreise fra Bergen busstasjon - perrong P kl. 12:00. Vi kjører til Hurtigruteterminalen for å sjekke inn på Fjord Line, som har avgang kl. 13:30. Det er lurt å pakke det aller mest nødvendigste i en liten reiseveske som man kan ha med seg for denne overnattingen. Da kan kofferten stå igjen i låst buss under overfarten. 
Om kvelden spiser vi middag i buffet restauranten Commander Restaurant (drikke inkludert). Deretter kan man kose seg med taxfree-shopping, noe godt å drikke i en av salongene eller lufte dansefoten til live musikk. 

Dag 2
Vi spiser en god frokost ombord før vi ankommer Hirtshals kl. 08:00. Turen går sørover til Velje, via Odense og København før vi drar over Øresundbroen til Ystad i sør-Sverig, som kanskje er mest kjent for å være byen hvor politiinspektør Kurt Wallander holder hus. Vi stopper for lunsj underveis (ikke inkl). Vi reiser videre herfra med ferge til Rønne på Bornholm. Vel fremme på Bornholm sjekker vi inn på Griffen Spa Hotel, hvor vi skal bo de neste 3 nettene.

Dag 3
Etter frokost på hotellet møter vi vår lokalguide som skal være med oss i hele dag. På denne tiden skal vi virkelig få se nordre del av Bornholm, og høre mer om øyas historie. Lunsj spiser vi på Restaurant Brøddan, her serveres det buffet slik at der er noe for enhver smak. Etter lunsj, eller frokost som danskene kaller det, skal vi til den kjente kirken, Østerlars Rundkirke. Entre er inkludert. På slutten av dagen blir det retur til hotellet hvor vi har middag om kvelden.

Dag 4
Denne dagen tar vi for oss sørsiden av Bornholm. Det blir en deilig smørbrød-lunsj på Svaneke Bryghus. Det serveres to smørbrød til hver. Etterpå skal vi besøke en havtorn plantasje. Vi kommer til å få en liten innføring i hva som foregår på en slik plantasje, og her vanker det også spennende smaksprøver. Om ettermiddagen blir det retur til hotellet og middag i samlet lag. 

Dag 5
Så er det tid for å ta farvel med vakre Bornholm. Vi tar fergen fra Rønne og kjører videre nordover langs svenskekysten via Gøteborg og Strømstad. Videre via Halden til Oslo. Her blir det middag og overnatting på hotell i utkanten av byen, Quality Hotel Entry. 

Dag 6
Etter en god frokost setter vi kursen mot Bergen. Vi kjører Hallingdal til Gol og videre over Hemsedal til Lærdal - Aurland - Voss - Bergen.  
Flere stopp underveis. Reisefakta Bornholm
6 dager/ 5 netter 

28. august - 2. september 2018

Pris per person kr. 9 890,-

Inkludert i prisen per pers.:
* Reisen med mordern turbuss inkl. alle ferger og avgifter
* 1 båtreise, Fjord Line, i dobbel innvendig lugar
* 1 overnatting dobbeltrom på Quality Hotel Entry
* 3 overnattinger på Griffen Spa Hotel
* 5 frokost, 5 middag og 2 lunsj
* 2 dager med omvisning og lokalguide på Bornholm 
* Innganger og opplevelser som beskrevet i programmet
* Reiseleder

Eventuelle tillegg per pers.: 
* Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
* Enkeltromstillegg kr. 1 300,-
* Enkelt lugar, kr. 500,-
* Utvendig lugar kr. 200,-

Gebyr for postforsendelse kr. 50 (per bestilling). 
 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

Logo Reisegarantifondet

Hotell

Hotel Griffen

Griffen Spa Hotel I eventyrets verden vokter fabeldyret Griffen over verdifulle skatter. Griffen Spa Hotel er derfor et meget passende navn for dette skjønne hotellet, som ligger helt i vannskorpen ve...