Reise

Atlanterhavsveien

Bli med på Norges vakreste bussreise! 

Nasjonal Turistvei Atlanterhavsveien er en helt unik veistrekning som fører deg ut helt ytterst i selve storhavet. Veien ble i 2005 kåret til århundredets byggverk i Norge. 


Atlanterhavsveien forbinder Averøy med fastlandet over øyer, holmer og skjær ved hjelp av 8 broer - totalt en strekning på 8274 meter. Byggingen av veien var en stor utfordring. Veiarbeiderne arbeidet seg gjennom hele 12 orkaner før veien ble åpnet i 1989. Veien er gratis å kjøre for alle, og som alle nasjonale turistveier har heller ikke denne som hensikt å ta deg raskest mulig fra a til b. Her står kystkulturopplevelser i høysetet! 

På denne reisen får man i tillegg med seg to overnattinger på Alexandra Hotell Molde, samt en overnatting på Bergo Hotell på Beitostølen. En får oppleve den spektakulære Trollstigen opp til Åndalsnes, og Ørneveien ned til Geiranger. 


Dag 1: Bergen - Molde
Dag 2: Molde
Dag 3: Molde- Beitostølen
Dag 4: Beitostølen - Bergen

Dag 1         Bergen - Molde
Avreise fra Bergen busstasjon - perrong P, kl. 08.30. Videre fra Åsane Terminal kl. 08.45.
Fortsetter på E39 til Oppedal og ferge til Lavik. Kjører til Førde – Byrkjelo – Stryn – Stranda – Liabygda – Vestnes, der ferge bringer oss til Molde: rosenes by. Vi samles til felles middag kl. 20.00 på hotellet, som har sentral beliggenhet i byen. Det blir flere stopp nordover på vei til Molde.

Dag 2         Atlanterhavsveien - Molde 
Etter en god frokost tar vi turen over Atlanterhavsveien. Videre til Bud, der vi får servert fiskesuppe som er inkl. i turprisen. Fortsetter til Molde på ettermiddagen, og kjører opp til Utsikten, der vi har en fantastisk utsikt over fjord og fjell rundt Molde. Felles middag kl. 20.00.

Dag 3         Molde - Trollstigen og Ørneveien - Beitostølen 
Etter en god frokost går turen til Åndalsnes opp den berømte Trollstigen, der vi stopper og får med oss den utrolige utsikten over fjellene. Forsetter til Linge og ferge til Eidsdal. Videre over Ørneveien til Geiranger. Vi kjører over Strynefjellet – Lom -Valdresflya til Beitostølen, der det blir middag og overnatting på Bergo hotell.

Dag 4         Beitostølen - Bergen
Etter en god fjell frokost fortsetter turen over fjellet til Valdres og videre langs Vangsmjøsa til Tyin, og over Filefjell til Lærdal – Aurland – Voss – Bergen. Det blir flere stopp underveis denne dagen.


Reisefakta Atlanterhavsveien 

6. - 9. august 2018
Pris per person kr. 5.400,-

Inkludert i grunnprisen per pers.: 
* Moderne turbuss  
* 3 frokost, 3 middag, 2 lunsj
* Utflukter som beskrevet i programmet
* Reiseleder

Eventuelle tillegg per pers: 
* Tillegg for enerom kr. 800,-
* Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-

Ev. gebyr for postforsendelse (per bestilling)
 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

Logo Reisegarantifondet

Hotell