Sjø og land

Bli med over Sjø og land!
Vi inviterer til en virkelig innholdsrik og variert helg sammen med andre reiseglade.
Vi skal med Fjord Lines flotte båt fra Bergen, via Hirtshals til Langesund. Vi sjekker inn for noen netter i det som regnes som Norges eldste by, Tønsberg. I følge Snorre var byen grunnlagt før år 871. Byen har et kulturelt mangfold hele sommeren med show og festivaler med kjente artister og skuespillere. Tønsbergs kulturliv er preget av byens rike historie og av stor aktivitet i fylkets nærings- og handelssentrum. Byen er også en av landets mest populære feriebyer sommerstid.
Her skal vi bo flott og sentralt rett på bryggekanten. Vi skal ta turen med Color Lines båt over til Sverige og Strømstad – her kan man benytte sjansen til å gjøre en ordentlig svenskehandel. Ferden tilbake til Bergen tar vi i vår moderne og komfortable turbuss.
 

Dagsprogram

DAG 1    Bergen – Hirtshals
Avreise fra Bergen busstasjon, perrong P kl. 12.00. Oppmøte 15 minutter før. Vi kjører til Hurtigrute kaien og sjekker inn på Fjord Lines flotte båt, som har avgang kl. 13.30. Vi hygger oss langs den vakre vestlandskysten. Der er flere kafeer om bord. Om kvelden samles vi til buffé-middag i Commander Restaurant.

DAG 2    Hirtshals - Langesund – Sandefjord
Vi samles til frokost om bord. Båten ankommer Langesund kl. 13:30. Vi setter kursen mot Tønsberg der vi sjekker inn på det meget flotte Quality Hotell Klubben.  Klubben, som hotellet gjerne kalles, ligger flott til med gangavstand til alle sentrums fasiliteter og unik utsikt over havnen og Tønsberg Brygge. De ansatte gjør deres ytterste for at gjestene skal få et minnerikt opphold, og et sterkt ønske om å komme tilbake til Klubben. Om kvelden går de som ønsker det ut på byen sammen med reiseleder og spiser middag på en av byens restauranter. Det er og mulig å spise middag på hotellet.

DAG 3    Sandefjord - Strømstad - Sandefjord
Etter en god frokost kjører vi til Sandefjord og reiser med Color Lines MS "Color Viking", til Strømstad. Dette er et moderne skip og overfarten tar kun to og en halv time. Strømstad (1676) er en liten by nord i Bohuslän, med en fantastisk skjærgård og flott natur. Strømstad ble i sin tid opprettet for at svenskene nord i Bohuslän ikke skulle reise til Norge for å handle. Det er skjebnens ironi som har ført til at flere hundre tusen nordmenn nå reiser til Strømstad for å handle. Med to Systembolag og et av Nordens største kjøpesentre, er handelen mer rettet mot nordmenn enn de drøye 5000 innbyggerne i Strømstad. Vi får god tid til å handle før vi kjører til Moss og tar "Bastøferga" til Horten. Om kvelden samles vi til felles middag på hotellet.

DAG 4    Sandefjord - Bergen
Etter en god frokost setter vi igjen kursen vestover, via Gol, Hemsedal, Voss til Bergen. Vi er tilbake tidlig kveld.

 

REISEFAKTA

Varighet
4 dager/ 3 netter

Reiseperiode
Torsdag 31. mai - søndag 03. juni 2018

Pris
per person kr. 4.990,-

Inkludert i grunnprisen; 
* Reisen i moderne turbuss
* Båt og ferger
* Innvendig dobbel lugar
* 3 frokoster
* 1 buffet-middag inkludert drikke til maten
* 1 middag på hotell
* Reiseleder fra Tide

Eventuelle tillegg: 
* Avbestillingsbeskyttelse kr. 500,-
* Utvendig dobbellugar kr. 150,-
* Enerom og enelugar kr. 900,-

* Gebyr for postforsendelse kr. 50,- per bestilling.

Turen krever legitimasjon.

 

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

Logo Reisegarantifondet

Pris fra:
4 990,-
Dager:4
* Reisen i moderne turbuss

* Ferge- og bomutgifter

* Innvendig dobbel lugar

* 1 buffe inkl. drikke

* 3 frokoster

* 1 kveldsmat med varmrett

* 1 middag på hotellet, dag 3

* Reiseleder
Transporttype:Buss
Bestill reise

Avganger

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
31/5BussSjø & Land Mer enn 84 990,-Bestill

Hotell

Quality Hotel Klubben

Quality Hotel Klubben har beliggenhet i vakre omgivelser på Tønsberg Brygge. Hotellet kan tulby alt fra store og små konferanser til showpakker med underholdning og middag. Her kan du både bo behageli...