Reise

Julefeiring på Bardøla Høyfjellshotell - Geilo


Vi skal til Geilos nasjonalparker og det klassiske høyfjellshotellet Bardøla, et av Norges mest besøkte hotell. Samarbeid og destinasjonstenking har alltid vært viktig for hotellet – i dag blant annet med Visit Geilo og Geilo IL. Begrepet «Bardøla – mer enn et hotell» inneholder den gode arven fra tidligere tider. Her finner du blant annet Sofias Cafe & Bar og Hallingtunet. Hotellet har svømmebasseng, trimrom og badstue.
Bardøla har en tradisjonsrik julefeiring og vi inviterer deg til å være med på dette flotte juleprogrammet sammen med andre hyggelige gjester og vår reiseleder.

Dag 1: Bergen – Geilo
Dag 2: Geilo
Dag 3: Geilo
Dag 4: Geilo
Dag 5: Geilo - Bergen

Dag 1, lørdag 23/12: Bergen – Geilo
Fremmøte på Jernbanestasjonen i Bergen kl. 11:15 for å møte reiseleder og få tildelt plasser på toget. Avgang kl. 11:59. Vi ankommer Geilo kl. 15:13 og får transport til Bardøla Høyfjellshotell der vi skal bo i fire netter og feire julen i godt selskap. Vi får tildelt våre store, fine rom, alle med balkong. Vi skal allerede samme ettermiddag ut og gi julegrøt og julestrømpe til nissen! Deretter åpner hotellet Julestugu og vi spiser grøt og synger julesanger. Hvem får mandelen? Så blir det servert førjulsdrink i salongen og velkomstbuffet i restauranten og det er levende musikk i salongen.

Dag 2, søndag 24/12: Geilo 
Julaften og vi starter dagen med frokost. Midt på dagen er det kos og hygge i Julestugu. Nissemor blir med ut for å hente julestrømpa før vi samles inne for å lage julepynt og pynte juletreet. Om ettermiddagen blir det avreise til gudstjeneste i Geilo Kulturkyrkje. Buss fra Bardøla. Velkommen til aperitiff i salongen. Her får vi høre juleevangeliet og stemningsfulle julesanger. I pent antrekk inntar vi Bardølas store julebord og deretter kommer Julenissen med pakkene! Vi samles i julestugu der vi synger julesanger og går rundt juletreet og julens store dessertbord står dekket i salongen.

Dag 3, mandag 25/12: Geilo  
Bardøla’s julefrokost står dekket til kl. 10:30. Dagen nytes på hotellet og om ettermiddagen er det mulig å være med på kanefart i Geilo sentrum (ikke inkludert) og tradisjonen tro, ”Julebildet 2016” males i julestugu. Det blir servert fireretters middag i restauranten og avslutning av tegnekonkurransen og kåring av årets vinner! Det er levende musikk i salongen og geilingen Bjørn Furuseth kommer for å holde et bildeforedrag med motiver fra nasjonalparkene vi har rundt oss.

Dag 4, tirsdag 26/12: Geilo
Frokost og dagen nytes på hotellet. Om ettermiddagen pynter vi pepperkakebilder og koser oss i julestugu. Det serveres treretters middag i restauranten og om kvelden er det trylleshow med Nissemor. Et magisk juleshow med masse fantasi! Og det er levende musikk i salongen.

Dag 5, onsdag 27/12: Geilo – Bergen 
Vi nyter frokosten og det er tid for å ta farvel etter en flott julefeiring på Bardøla. Vi kjører til jernbanestasjonen på Geilo der vårt tog har avgang kl. 11:56 og vi ankommer Bergen kl. 14:57

REISEFAKTA

Varighet:   5 dager/4 netter

Avreisedato:  23. desember 2017

Pris pr. person: kr. 8.880,-

Inkludert i grunnprisen:
• Reisen med tog Bergen – Geilo tur/retur
• 4 netter i stort dobbeltrom m/balkong
• 4 middag, 4 frokost, 3 lunsjer
• Juleprogrammet på Bardøla 
• Reiseleder
 
Evt. tillegg pr. person:
Avbestillingsbeskyttelse kr. 400,-
Enkeltrom: kr. 1.600,-

Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre turen, samt endringer og skrive/trykkfeil. Vi tar forbehold om prisjustering grunnet endrede valutakurser, økning av skatter/avgifter eller andre offisielle prisøkninger som følge av uforutsette faktorer utenfor vår kontroll. 

Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Her kan du lese mer om hva det betyr for deg som kunde at Tide er medlem av reisegarantifondet.

Logo Reisegarantifondet

Pris fra:
8 880,-
Dager:5
• Reisen med tog Bergen – Geilo tur/retur

• 4 netter i dobbeltrom

• 4 middag, 4 frokost, 3 lunsjer

• Juleprogrammet på Bardøla

• Reiseleder
Transporttype:Tog
Bestill reise

Avganger

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
23/12Avreise Jernbanestasjonen i BergenJulefeiring på Bardøla HøyfjellshotellPå forespørsel 8 880,-På forespørsel